17 iulie 2009

TV-net.ro - STIRI - USH: PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL MINISTRULUI ANDRONESCU

TV-net.ro - STIRI - USH: PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL MINISTRULUI ANDRONESCU: "USH: PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL MINISTRULUI ANDRONESCU
Ultima modificare: Jul 17, 2009 18:15:09

USH: PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL MINISTRULUI ANDRONESCU Lideri ai Partidului Social Democrat sunt suparati pe ministrul Ecaterina Andronescu. Picatura care a umplut paharul a fost decizia de anulare a diplomelor absolventilor de la Universitatea 'Spiru Haret'.

Posibila retragere a sprijunului politic pentru ministrul Educatiei a fost difuzat pe televiziunile de stiri, pe surse. Cert este ca liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat ca Ecaterina Andronescu 's-a grabit' cand a hotarat ca asbolventii la la Spiru Haret sa repete examenul de licenta la universitatile recunoscute. Luni, in sedinta BPN al PSD, s-au iscat tensiuni din cauza masurii retroactive a ministrului, care afecteaza salariati angajati in baza licentelor si masteratelor UHS. Social-democratii au fost nemultumiti si din cauza descentralizarii din Educatie, precum si de relatia Ecaterinei Andronescu cu sindicatele."

Niciun comentariu: