27 mai 2006

De ziua lui, Irinel Columbeanu i-a facut cadou Monicai o rochie de 140 milioane de lei

De ziua lui, Irinel Columbeanu i-a facut cadou Monicai o rochie de 140 milioane de lei

Monica Gabor se pregateste pentru cel mai mare eveniment pe care l-a gazduit vreodata: petrecerea organizata cu ocazia aniversarii lui Irinel Columbeanu. Este pentru prima oara cand ea are rol de amfitrioana la unul dintre chefurile organizate de omul de afaceri la resedinta sa de la Snagov. Iubita miliardarului a primit cadou o rochie de 4.000 de euro adica 140 de milioane de lei vechi ca sa fie sigura de succesul pe care il va avea in seara aceasta. Cadoul a venit, culmea, chiar din partea sarbatoritului. Vineri, in jurul pranzului, Monica, insotita de Iri, a fost surprinsa de paparazzii de la „Averea,“ pe Calea Victoriei, la magazinul Escada, proband minunata piesa vestimentara sub atenta privire a Romanitei Iovan, patroana magazinului si fosta iubita a lui Columbeanu.
Se pare ca situatia creata nu a fost deloc jenanta, ba, dimpotriva, Monica s-a purtat cu o dezinvoltura iesita din comun. Cu aceste cumparaturi, cei doi au incheiat pregatirile pentru grandiosul eveniment ce va avea loc asta seara, la care s-au anuntat peste 100 de invitati. Bucatarii s-au pregatit cu cele mai fine delicatese, iar bauturile au fost puse la rece.

26 mai 2006

Veste buna...

Bancomate la comun

Posesorii de carduri bancare emise de HVB Bank Romania, Banca Tiriac si Unicredit Romania vor plati pentru retragerile de numerar de la bancomatele oricareia dintre banci comisioane egale cu cel din reteaua bancii emitente, au anuntat ieri institutiile de credit. Cele trei banci, care fac parte din reteaua central si est-europeana Unicredit Group, detin in total 335 de automate bancare, dintre care 258 apartin Bancii Tiriac, 59 bancii UniCredit Romania si 18 HVB Bank, se arata intr-un comunicat al bancilor. "Practic, din punct de vedere al comisioanelor, clientii fiecareia dintre cele trei banci pot considera ca reteaua de bancomate de care dispun s-a largit de acum cu retelele celorlalte doua banci care reprezinta UniCredit Group in Romania", a declarat Dan Pascariu, presedintele HVB Bank Romania si presedinte desemnat al viitoarei banci HVB-Tiriac.